Flytten

09.11.2017 kl. 11:49
Känner att jag äntligen har hittat hem. Hos honom är allting tryggt och kan inte längre tänka mig att vara någon annanstans. Vi måste få detta att fungera. Flytten innebär dock en period av enorm växtvärk. Har inget nätverk och vet inte hur jag skall ta mig fram. Slinker in i en grå massa där ingenting kan få mig att le. Märker att jag stänger in mig och isolerar mig, det blir allt svårare att uttrycka mig och känner mig pressad då någon frågar mig hur jag mår. Den värsta frågan är dock alltid frågan om vad jag håller på med och vad jag vill göra. Jag har inget bra svar. Känner en bultande tomhet som jag inte har en aning om hur jag skall fylla. Behöver ett jobb och något vettigt att göra. Det är ju tydligt att min ängslan och ångest kommer från denna rotlöshet. Dagar utan rutin och en tvingande meningslöshet som konstant påminner om sin närvaro. 
P. S.