En anteckning för jorden

22.04.2018 kl. 19:59

 

 

 

Jag älskar att skriva ner saker för hand. Då känns det påriktigt. Därför skaffade jag åt mig vid sidan av min vanliga dagbok ett tjockt häfte för att plita ner alla mina planer för en framtida gård (??!). Ja, jag skall definitivt ha en liten självförsörjande gård. Helst någonstans lite varmare än Finland. 

Jag sitter här, 25 år gammal (i facking Frankrike!), och drömmer om en egen gård. Att få jobba med naturen varje dag och att kunna vara självförsörjande. Det finns så otroligt många problem med matprodultionen idag; industrialiseringen etc. You know the drill. 

Jag drömmer om en tillvaro av tillfredsställande arbete. En daglig existens som bygger upp, läker, helar och ger näring åt sin omgivning med allt vad det innefattar: jord, mikro-organismer, växter, träd, insekter, djur, människor, ekosystem och samhälle. 

 

P. S.