Oväntat besök

27.05.2018 kl. 21:52

Vi fick oväntat besök av en M's förra jobbkompis och numera vän T. Har varit jättetrevligt att ha henne här, har verkligen saknat en tjej att ha lite girl talk med.

SOM TUR kom vi så bra överens. Känner inte henne sedan tidigare men det har varit hur naturligt som helst att ha henne här. Man vet aldrig på förhand och det är klart att ha någon hemma hos sig kan lätt bli awkward eller ansträngt, men icke. 

Så nice som det är att bo där vi bor och få göra det jag gör just nu saknar jag verkligen att ha någon nära tjej att ha omkring mig. Eller det behöver inte vara en tjej men att ha nära vänner att hänga med. Någon som jag kan lufta ur huvudet med och som inte har något emot att dricka rosé mitt på dagen!  

Att lära känna nya människor ordentligt tar sån tid när var och en sysslar med sitt. Har några franska tjejkompisar som jag lärt känna lite grann men jag är inte lika bekväm i att uttrycka mig på franska som på t.ex. Engelska. Borde faktiskt satsa på att hänga mer med dem och på det sättet också förbättra min franska. Men det tar tid och upprepning och förberedande. Är inte socialt okompetent men kan dock ibland känna att jag har tendenser att isolera mig. Något som jag definitivt borde bryta mig loss ifrån och jobba med. 

Kan vara så imponerad av vissa människors förmåga att skapa kontakt med andra dirkekt. M är en sådan och jag är väldigt glad för det. Han har en förmåga att fånga folks uppmärksamhet och hålla dem där. Han hittar alltid något gemensamt och har alltid något att prata om. Han liksom bjuder in dem direkt i hans värld och är inte blyg med att dela med sig av alla sina åsikter. Och jag menar verkligen alla sina åsikter. Han njuter av att provocera och kittla folks sinnen och är otroligt stark oavsett vem han pratar med eller vem han ställs inför. Om ens en droppe smittar av sig på mig kan jag vara glad. 

P.S. Älskar att leta upp ny musik och har hittat denna gudinna; Fatoumata Diawara. Förstår inte ett ord med jag blev direkt fängslad. Det är något starkt helande och fridfullt i hela hennes väsen. 

 

 

 

P. S.