Sömngåva

25.12.2018 kl. 09:13

Jag sover konsekvent 9 timmars nätter. Jag stänger ögonen på kvällen och öppnar dom igen nästa gång när det är dags att stiga upp. Många skulle väl kalla detta en gåva, och det är det väl på något sätt. Min interna klocka reglerar sig själv väldigt effektivt. Kl 22 kan jag inte hjälpa att mina ögon blir tunga och ifall tillfället tillåter kommer jag att somna inom några minuter. 

M däremot kan inte lägga sig före midnatt. Han har väl alltid varit sån. Han vaknar igen vid 03.00 och kan ofta inte somna om. Sitter uppe i ett par timmar. Jag vaknar numera nästan aldrig till datorns blåljus, eventuellt ifall han av misstag råkar rikta skärmen mot mig. Undrar vad han kollar på. Själv tycker jag att det är lite skrämmande att sitta uppe mitt i natten. 

Han somnar om vid 5.30 bara för att gå upp en timme senare. 

P. S.